O nama

Industrius d.o.o. osnovan je 2010. godine sa sjedištem u Bajagiću kraj Sinja, Republika Hrvatska. Jedna je od vodećih tvrtki na području industrije i energetike. Tvrtka u sedam godina poslovanja ima veliki broj uspješno odrađenih projekata kako u regiji tako i u svijetu. Rezultati uspješnog poslovanja vidljivi su kroz mnoge reference i nagrade. U težnji za osvajanjem novih tržišta te postizanjem veće konkurentnosti, tvrtka Industrius d.o.o. konstantno ulaže u rast i razvoj. Tako je u travnju 2017. godine otvorena proizvodna hala u Industrijskoj zoni Podi pokraj Šibenika u Republici Hrvatskoj.

Industrius d.o.o. osigurava vrhunsku kvalitetu izrade u kratkom vremenskom roku, a uzimajući u obzir važnost optimizacije i kontrole troškova. Industrius d.o.o. je strogo posvećen kvaliteti i ističe ju kao najvažniju karakteristiku. Sigurnost na radu i očuvanje okoliša stavljaju se ispred svega u svakodnevnom djelovanju.

Vizija

Kontinuirano ulaganje u opremu, sredstva rada, tehnologiju i edukaciju, kako bi izgradili prepoznatljiv status na tržištu, osigurali rast i razvoj, te u konačnici i konkurentnost.

Misija

Uprava Industriusa u potpunosti je otvorena za suradnju sa strukovnim udruženjima, sastavnicama domaćih sveučilišta, te tvrtkama koje se bave sličnim i srodnim djelatnostima kako bi u konačnici svi zajedno dali postreh hrvatskom izvozu.

Budućnost

Razvoj društva Industrius d.o.o. se planira u smjeru usvajanja novih tehnologija, unapređenja montaže i ispitivanja te ulaganja u znanje i vještine njegovih djelatnika. Kroz suradnju sa certifikacijskim kućama specifični cilj je održavanje sustava tehničkih certifikacija kroz mrežu audita.

Kvalitetu rada tvrtke Industrius d.o.o. prepoznalo je i gospodarstvo Republike Hrvatske te dodijelilo tvrtki nagradu "Zlatni ključ" za najboljeg hrvatskog izvoznika u 2015. godini te nagradu „Zlatna Kuna“ za najuspješnije trgovačko društvo u Splitsko-dalmatinskoj Županiji u 2016. godini u kategoriji srednjih trgovačkih društava za koju je nominirana i na državnoj razini.

Nagrada "Zlatni ključ" 2015.

Nagrada "Zlatni ključ" za najboljeg srednjeg izvoznika u Hrvatskoj u 2015. godini.

Nagrada "Zlatna kuna" 2016.

Dobitnik nagrade "Zlatna kuna" za najuspješnije trgovačko društvo u Splitsko-dalmatinskoj Županiji u 2016. godini u kategoriji srednjih trgovačkih društava za koju je nominirana i na državnoj razini.